Automobilių veiklos nuoma abonementiniu būdu

Automobilių veiklos nuoma
abonementiniu būdu

Automobilio nuosavybė ar automobilio naudojimas kaip mes jį suprantame, per pastaruosius kelis dešimtmečius ne tik kad radikaliai transformavosi, bet ir inspiravo kardinalius žmonijos judėjimo įpročių pokyčius. Istoriškai, Lietuvoje nusistovėjęs stereotipas, kad asmeninis automobilis yra būtinybė ir netgi statuso simbolis. Neretai toliau nuo miesto centro gyvenantys šeimos ūkiai savo garažuose ar namų kiemuose išrikiavę du ar tris automobilius, tačiau sugrįžus į didmiesčio centrą, automobilio poreikis tampa ženkliai mažesnis. Šio reiškinio priežastis ne tik viešasis transportas, kuris koncentruoja žmonių judėjimą ir mažina transporto priemonių kiekį gatvėse, bet ir naujųjų mobilumo platformų įtaka. O šių dienų aktualijos bei pandemijos spalvingumas ypatingai privertė žmoniją suklusti ir pergalvoti prabangos prioritetus t.y. per naują įsivertinti finansines išlaidas, kurios tapo labiau našta nei prabangos mokestis už patogumą. Tikėtina, šeimos ūkiai perka automobilius išsimokėtinai, lizingu ar išperkamąja nuoma, o jei automobiliai keli, tai jau gan didelė finansinė našta. Klausiate kaip tai išspręsti? Sprendinys – mobilumas kaip paslauga (MaaS – mobility as a service). Ši idėja tai mobilumo revoliucija kurianti naujus žmonijos judėjimo įpročius.

Kas yra automobilio veiklos nuoma abonementu?

Populiarėjant automobilių abonemento paslaugoms ar kitaip tariant automobilio veiklos nuomai bei didėjant konkurencinei kovai, mobilumo kompanijos tokios kaip „WeFleet“ vartotojams pasiūlė ne tik aukščiausios kokybės transporto priemones tiesiai iš gamintojų, bet ir suteikė lankstumo renkantis pridėtines naudas t.y. draudimą, terminą ar transporto priemonių keitimo galimybę.
Automobilio veiklos nuoma tai galimybė turėti automobilį ir nejausti amortizacinės naštos t.y. remontuoti, drausti ar tvarkyti kitus priežiūros klausimus. Naudotojui belieka tik užsipilti kuro, ar įkrauti naują automobilį bei sumokėti mėnesinį mokestį. Į automobilio veiklos nuomos abonementą dažnai įtrauktos pridėtinės vertės:

  • draudimas
  • kelių mokesčiai
  • aptarnavimas
  • techninė priežiūra administracinės išlaidos

Be to, automobilio abonemento naudotojai turi galimybe keisti turimą transporto priemonę daug dažniau nei ilgalaikės nuomos atveju. Ši paslauga skirta klientams, kurie mėgsta patogumą ir individualias paslaugas.
Visgi automobilių nuomos abonementinių būdų tipas vis dar kelia daug klausimų ir tapatinamas su standartinėmis automobilių nuomos, lizingo ar pardavimo paslaugomis t.y. vartotojui neaišku kas yra automobilio abonementas, kokios naudos įtraukiamos į šią paslaugą bei ar verta naudotis tokia paslauga.

Automobilio abonemento privalumai

Svarbu paminėti, kad tai nėra automobilių dalijimosi modelis. Tai sutartinis automobilio naudojimas apimantis kitus pridėtinės vertės produktus, kuriuos daugelis vairuotojų paprastai turėtų įsigyti atskirai, pvz., draudimą ar aptarnavimą. Lietuvoje šį poreikį atliepia „WeFleet“ kompanija, operuojanti verslas-verslui (B2B) sektoriuje ir siūlanti patogesnę bei lankstesnę automobilio naudojimo alternatyvą. Už fiksuotą mėnesio kainą „WeFleet“ suteikia visapusišką mobilumo paketą verslui. Tai lengvas būdas naudotis naujais automobiliais bei juos keisti bei išvengti rūpesčių t.y. ilgalaikių sutarčių, pradinio įnašo naštos bei kitų įvairių aspektų, susijusių su automobilių priežiūra bei aptarnavimu. Automobilio veiklos nuoma tai lanksčiausias pasirinkimas verslo mobilumui.

Įskaičiuotas KASKO draudimas

Draudimas vienas svarbiausių saugios kelionės bei automobilio eksploatavimo elementų. „WeFleet“ pasirūpina savo klientų saugumu bei užtikrina reikiamą pagalbą automobilio naudojimo metu.

Galima keisti naujus automobilius

Automobilio abonementas leidžia jums keisti automobilius iš „WeFleet“ arsenalo. Jei pabodo pasirinktas modelis, klientas gali rinktis bet kurį kitą ir mėgautis paslaugos individualumu. „WeFleet“ abonementas 1 mėnesiui be jokių papildomų įsipareigojimų.

Patogus ir greitas aptarnavimas

Abonemento užsakymo procesas ypač paprastas ir lengvas. Taip pat, nemokamai pristatome automobilius Kaune bei Vilniuje, tada nereikės galvoti, kaip nuvykti iki pasirinkto automobilio.

Įsigyjant „WeFleet“ abonementą nėra užstato

Mokate fiksuotą mėnesinę sumą ir mėgaujatės įmonės autoparko privalumais, kurio nereikia prižiūrėti. Viskuo pasirūpina „WeFleet“; nereikia jaudintis dėl pradinės įmokos, draudimo, kelių mokesčių ir kitų naštų.

Su „WeFleet“ automobiliais galima keliauti Europos Sąjungos teritorijoje

Jokių griežtų apribojimų. Nenorite skristi lėktuvu pas verslo partnerį į Vokietiją ar Lenkiją? Sėskite į pasirinktą automobilį iš „WeFleet“ flotilės ir patogiai keliaukite po visą Europos Sąjungą.

Nereikia jaudintis dėl įmonės autoūkio priežiūros bei pardavimo

Automobilio abonementas sutaupo daug laiko ir rūpesčių. Klientui nereikia jaudintis dėl automobilio priežiūros ar perpardavimo vertės. Naujų automobilio vertė drastiškai krenta, kai tik išrieda iš salono, todėl panaudoję automobilį tam tikrą laiką jį grąžinate, o jei norite kito automobilio, tiesiog pasikeičiate į kitą.

Nors gyvename įdomiais laikais ir atrodo, kad prenumeratomis bei abonementais vartotojas gali užsisakyti viską; nuo valgio, gėrimų bei rūbų iki lėktuvo bilietų, visgi patogumo kultūra bei žmogaus laiko efektyvus suvaldymas įsišaknija mūsų įpročiuose. Koksgi kitas jūsų sprendimas? Pirksite automobilį savo įmonės autoūkiui ar naudositės “WeFleet” paslaugomis?

Share