Ilgalaikė automobilių nuoma verslui: panacėja ar ateitis?

Ilgalaikė automobilių nuoma verslui-wefleet

Dar visai neseniai ilgalaikė automobilių nuoma verslui buvo sunkiai paaiškinamas reiškinys. Tačiau sparčiai besivystant technologijoms, žmonijos mobilumo poreikiams bei intensyvėjant vartotojiškumui, ilgalaikė automobilių nuoma verslui įgavo pagreitį. Pradžioje šios paslaugos naudas suprato didelės kompanijos, kurioms šis įrankis tapo vienas iš aktualiausių saugiklių valdant ne tik išaugusią paklausą, bet ir kaštus. Ne paslaptis, kad pandemija paspartino elektroninės prekybos evoliuciją, o išaugę vartotojų srautai transformavo rinką negrįžtamai. Automobilių abonementas verslui tampa vis populiaresnis ir tarp mažų bei vidutinių įmonių – ir ne be reikalo! Atrodo, kad laikas, kai privalu buvo turėti transporto priemonę savo automobilių parke, jau toli praeityje. Automobilio pirkimas paprastai yra didelė našta mažesnėms ir vidutinėms organizacijoms, o finansiškai gali būti ne visada komerciškai perspektyvus.

KAS YRA ILGALAIKĖ AUTOMOBILIŲ NUOMA VERSLUI?

Ilgalaikė automobilių nuoma įmonėms leidžia išsinuomoti ir papildyti auto-parką automobiliu nurodytam laikui – vienam mėnesiui, metams ar kitam laikotarpiui. Minimalus nuomos laikotarpis yra 30 dienų, o sutarties trukmė neribojama. Tai įrankis, kuris turi daug privalumų ir dažnai ilgalaikė automobilių nuoma verslui yra prasmingesnė nei automobilio pirkimas ar lizingas. Nesvarbu, ar tai būtų dėl verslo sezoniškumo (pvz., veikia tik vasarą), ar dėl didelės darbuotojų kaitos, ar dėl poreikio išlaikyti pinigų srautus. Štai keletas aplinkybių darančių įtaką ilgalaikės automobilių nuomos įsigijimui: 

  • Nuomojamos transporto priemonės dažnai keičia jau eksplotuojamus automobilius, kuriems prireikė remonto
  • Suvaldyti sezoninius srautus
  • Įvykdyti trumpalaikes sutartis 
  • Sustiprinti naujų ilgalaikių sutarčių įgyvendinimą 

Pavyzdžiui, elektroninės parduotuvės paprastai turi keletą šventinių antplūdžių per metus. Vienas iš jų – kalėdinis pikas, kurio suvaldymas jau prasideda lapkritį į automobilių parką įtraukiant naujas transporto priemones, o sausio mėnesį laipsniškai pašalinant nereikalingas transporto priemones.

ILGALAIKĖS AUTOMOBILIŲ NUOMOS VERSLUI PRIVALUMAIautomobilio-nuoma-verslui-wefleet

Svarbu paminėti, kad automobilio veiklos nuoma atleidžia automobilio naudotoją nuo eksploatacinių išlaidų. Visas išlaidas, tokias kaip draudimas, remontas ir priežiūra, apmoka nuomos įmonė. Taigi, ilgalaikė automobilių nuoma rekomenduojama įmonėms, kurios pirmenybę teikia jau paruoštiems sprendimams ir naudojimo patogumui. Svarbiausia, kad transporto priemonės nuoma suteikia verslui finansinės laisvės, t.y. automobilio abonementas yra tik mėnesinis mokestis, o ne įmonės turtas. Ir tai tik dalis privalumų, kuriuos gaus jūsų įmonė pasirinkdama ilgalaikę automobilių nuomą.

OPTIMIZUOKITE KAŠTUS

Vienas iš svarbiausių ilgalaikės automobilių nuomos pranašumų yra numatyti eksploatacines išlaidas, susijusias su automobilių parko valdymu. Tai leidžia įmonėms lengviau suvaldyti biudžetą ir planuoti finansus, o tai galiausiai supaprastina buhalteriją, t.y. sutaupo mokesčių bei suefektyvina vadybinius sprendimus. Be to, skirtingai nei transporto priemonės pirkimas ar lizingas, ilgalaikė automobilio nuoma neturi įtakos jūsų kreditingumui, neįšaldo kapitalo ir neapriboja įmonės pinigų srautų. 

LANKSTUMAS IR PATOGUMAS

Patogumas ir lankstumas turėtų būti vieni iš pagrindinių efektyvaus verslo valdymo faktorių. Kitaip tariant, norint optimizuoti sprendimus, reikia turėti laiko į juos įsigilinti. Dažnai kasdieninės pareigos ir darbai neleidžia sutelkti dėmesio į strateginę kryptį, tad nukenčia verslo augimas. Su automobilio nuosavybe susiję daug pareigų – techninė automobilio priežiūra, švaros palaikymas, kuro bako pildymas. Ilgalaikės automobilių nuomos tiekėjas pasirūpins visais šiais aspektais ir dar daugiau – draudimas, automobilio registracija, reguliarus aptarnavimas ir net sezoninis padangų keitimas. Nuomodama automobilį įmonė gali nuspręsti, kuriam laikui nori išsinuomoti transporto priemonę – mėnesiui, sezonui ar metams!

ilgalike-automobiliu-nuoma-verslui-wefleetIŠSIRINKITE NAUJĄ MODELĮ, KAI JUMS JO REIKIA

Puikus dalykas ilgalaikėje automobilių nuomoje yra tai, kad įmonė gali pritaikyti sutartį pagal savo poreikius. Siūlomas platus automobilių asortimentas, leidžia klientui bet kada paprašyti pakeisti automobilį į kitą modelį be papildomų mokesčių. Nepamirškite, kad naujas ir kokybiškas automobilis su aukščiausios klasės funkcijomis gali būti puikus būdas motyvuoti įmonės darbuotojus!

Be jokios abejonės, ilgalaikė nuoma yra viena patraukliausių automobilio nuosavybės formų. Visos nuomojamo automobilio mėnesinės įmokos gali būti priskiriamos prie mokesčių atskaitomų išlaidų. Taip verslas sutaupo pinigų, optimizuoja mėnesines veiklos išlaidas ir neįšaldo pinigų srautų, išlaikant teigiamą kreditingumą.

ILGALAIKĖ AUTOMOBILIO NUOMA VERSLUI

WeFleet – ilgalaikės automobilio nuomos verslui pradininkai Lietuvoje, siūlo išskirtines automobilio abonemento sąlygas. WeFleet automobilio abonementas yra lanksčiausias pasirinkimas jūsų verslo mobilumui:

  • Minimalus nuomos laikotarpis 1 mėnesis.
  • Galite įsigyti be jokių papildomų įsipareigojimų ir su įskaičiuotu KASKO draudimu.
  • Nereikia mokėti pradinio įnašo bei galite keisti naujus automobilius.
  • Nemokamas pristatymas Kaune ir Vilniuje bei patogus ir greitas aptarnavimas.
  • WeFleet automobiliai yra visiškai nauji arba su minimalia rida iki 5000 km.
  • Su WeFleet automobiliais galima keliauti Europos Sąjungos teritorijoje.

WeFleet – tai inovatyvi mobilumo kompanija, siūlanti lankstesnę automobilio naudojimo alternatyvą. Už fiksuotą mėnesio kainą WeFleet suteikia visapusišką mobilumo paketą verslui. Automobilio abonementas yra lengvas būdas naudotis naujais automobiliais bei juos keisti. Pasirinkę WeFleet išvengsite ilgalaikių sutarčių, pradinio įnašo naštos ir kitų įvairių rūpesčių, susijusių su automobilių priežiūra bei aptarnavimu.

Užsisakykite dabar!

 

Dalintis