Kaip ilgalaikė automobilių nuoma su abonementu taupo verslo išlaidas?

automobiliu-nuoma-verslui-wefleet

Automobiliai visame pasaulyje jau seniai tapo patikimiausia transporto sistema, naudojama tiek asmeniniams poreikiams, tiek komerciniams tikslams. Pastarųjų įgyvendinimui vis dažniau pasirenkama automobilių nuomos paslauga. Deja, paprastai standartinė automobilių nuoma užkrauna gana nemažai rūpesčių. Ieškant optimalių sprendimų, Vakarų Europoje vis labiau populiarėja ilgalaikė automobilio nuoma su abonementu, siūloma ir Lietuvoje!

Automobilių nuomos su abonementu sistema transporto priemonės naudotoją atleidžia nuo įvairių eksploatacinių išlaidų – šios, tokios kaip automobilio draudimas, remontas ir priežiūra, apmokamos nuomos įmonės. Būtent todėl ilgalaikė automobilių nuoma su abonementu rekomenduojama įmonėms, ieškančioms iš anksto apgalvotų sprendimų ir naudojimosi patogumo.

Nuoma su abonementu įmonei suteikia finansinę laisvę, kadangi nereikia mokėti pradinio įnašo ir įsipareigoti ilgam laikui, o sutaupytas lėšas galėsite skirti kitiems svarbiems projektams finansuoti. Skirtingai nei automobilių pirkimas ar lizingas, ilgalaikė automobilio nuoma neturi įtakos įmonės kreditingumui, neįšaldo lėšų ir neapriboja įmonės pinigų srautų.

WeFleet automobilio nuomos abonementas – mobilus sprendimas verslui

Automobiliams bei jų priežiūrai ir išlaikymui vis labiau brangstant, dideliu privalumu tapo ilgalaikė automobilių nuoma verslui – patogi, puiki ir lanksti alternatyva automobilio pirkimui ar lizingui.

ilgalaikė automobilių nuoma su abonementu

Ilgalaikė automobilių nuoma su abonementu yra vieno langelio principu paremta sistema, verslui suteikianti papildomą vertingų paslaugų paketą. Tai – individualus, bet kartu ir lankstus sprendimas kiekvienai įmonei su taupymo efektu. Už fiksuotą mėnesio kainą WeFleet gali suteikti visapusišką mobilumo paketą jūsų verslui. Automobilio nuomos abonementas – paprastas ir lengvas būdas naudotis naujais automobiliais bei juos keisti. Užsisakius abonementą, jūs išvengsite ilgalaikių sutarčių, pradinio įnašo naštos bei kitų įvairių rūpesčių, susijusių su automobilių priežiūra bei aptarnavimu.

Siūlome ilgalaikę automobilio nuomą verslui su pačiu įvairiausiu transporto priemonių asortimentu, o klientams, įsigijusiems automobilio abonementą ilgesniam periodui, suteikiame geresnes nuomos sąlygas. Kuo ilgesnis periodas – tuo mažesnė nuomos abonemento kaina. Daugiau informacijos apie mūsų automobilių parką ir siūlomus planus rasite čia.

Priežastys, kodėl verta rinktis WeFleet ilgalaikę automobilio nuomą su abonementu

Ilgalaikių transporto nuomos galimybių įvairovė Lietuvoje sparčiai vystosi. WeFleet siekia plėtoti prieinamo mobilumo paslaugas verslui. Į fiksuotą nuomos sumą įtraukiami tokie privalumai kaip KASKO draudimas, 24/7 pagalba kelyje, klientų aptarnavimas ir automobilių pristatymas į jūsų pasirinktą vietą. Šis paslaugų paketas užtikrina įmonės darbuotojų judėjimo laisvę, patogumą ir lankstumą.

WeFleet ilgalaikė automobilių nuoma su abonementu prasideda nuo vieno mėnesio laikotarpio, o įsigijus abonementą, jums bus suteikiama galimybė keliauti visoje Europos Sąjungos teritorijoje. Siūlomi automobiliai yra visiškai nauji, su minimalia rida iki 5 000 km (nuomos rida mėnesiui – 2 000 km, jei viršijama, – mokama pagal nustatytus įkainius papildomai).

Papildomos automobilio abonemento naudos

1. Įvairus transporto priemonių pasirinkimas

WeFleet siūlo platų transporto priemonių pasirinkimą – nuo mažo miesto automobilio iki patogaus miesto furgono. Taip pat, priklausomai nuo individualių vairavimo įpročių, galime pasiūlyti tiek automobilius su mechaninėmis, tiek su automatinėmis pavarų dėžėmis.

2. Lankstumas ir personalizuotas mobilumas

Savo klientams siūlome išskirtinį lankstumą – galimybę pakeisti automobilį į kitą be jokių papildomų mokesčių, nemokamą pristatymą Vilniaus ir Kauno miestuose, galimybę per mėnesį nuvažiuoti net 2000 km. ir daug kitų naudų. Taip pat, esant poreikiui suteikiame leidimą ant WeFleet automobilių klijuoti asmeninius lipdukus bei už nedidelį papildomą mokestį pristatyti automobilį į kitus Lietuvos miestus.

3. Efektyvumas ir įmonės kaštų optimizavimas

Automobilių nuoma su abonementu – puiki alternatyva jau egzistuojantiems ir paplitusiems mobilumo sprendimams. Pasirinkę bendradarbiauti su WeFleet, automobilius gausite greitai, o taip pat nereikės įsipareigoti ilgam laikotarpiui, mokėti pradinio įnašo ar rūpintis automobilio amortizacine našta.

automobilio-nuoma-verslui-WeFleet

4. Reguliarus transporto priemonių techninis aptarnavimas

WeFleet automobiliai yra visiškai nauji – nė vienas iš jų neturi didesnės nei 5 000 km. ridos. Gavę automobilį atgal, atliekame visus būtinus remonto darbus ir užtikriname, kad kitas mūsų klientas automobilį gautų nepriekaištingos būklės. Be to, WeFleet automobiliams galite gauti 24/7 pagalbą kelyje.

5. Pateikus užklausą internete, su jumis bus susisiekta per 1 darbo dieną

Pateikite užklausą ir mes su jumis susisieksime per 1 darbo dieną! Patarsime, koks planas jums būtų optimaliausias bei atsakysime į visus rūpimus klausimus apie ilgalaikę automobilių nuomą su abonementu.

WeFleet automobilių nuomos užsakymo eiga – paprasta ir patogi

Svarbu žinoti, jog WeFleet paslaugomis gali naudotis tik juridiniai asmenys. Įsigijus abonementą, jums atsiunčiama sąskaita-faktūra. Apmokėjimo įvykdymui suteikiame net 10 d. terminą nuo sąskaitos gavimo.

Norint įsigyti abonementą, reikalingi vos keli paprasti ir greiti žingsniai: Užklausos pateikimas – Registracija – Patvirtinimas – Elektroninė sutartis – Pristatymas.

Užsisakykite dabar ir važinėkite be jokių rūpesčių!

Kviečiame apsilankyti mūsų LinkedIn paskyroje!

Dalintis